стрічка

Атомники з Вараша взяли участь у міжнародному марафоні

04 Листопада 2020, 14:01
1857

Рівненські атомники стали учасниками міжнародного 11-го Київського марафону «Wizz Air Kyiv City Marathon».

Щорічний «Wizz Air Kyiv City Marathon» відбувається в Києві та об’єднує тисячі спортсменів й любителів бігу. Унаслідок цьогорічної пандемії масовий спортивний захід відбувся онлайн, на подію зареєструвалося близько 4300 бігунів із 43 країн світу. Серед них– 38 працівників Рівненської АЕС у складі команди НАЕК «Енергоатом». Також учасником марафону став генеральний директор електростанції Павло Павлишин. Про це повідомляють на офіційному сайті РАЕС.

Бігуни долати дистанції 4.2, 10, 21 та 42 км власним маршрутом, який починався та закінчувався на пристанційній площі РАЕС.



 

«Кількість атомників, які беруть участь у подібних івентах постійно зростає. Для прикладу, напередодні Київського марафону у вересні також онлайн проходив Київський півмарафон, у якому взяли участь 26 працівників РАЕС. Цього разу їх кількість збільшилася, серед них є і декілька учасників, які беруть участь вперше і це відрадно. Адже спорт покращує загальний стан здоров’я, працездатність, а також позитивно впливає на імідж нашого підприємства», – прокоментував заступник начальника СІТ РАЕС, координатор і учасник забігу Сергій Котельник.

Наступного дня колектив атомників взяв участь у благодійному забігу «Пробіжи замість мене».

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром