стрічка

На Рівненській АЕС визначили кращих водіїв

26 Жовтня 2020, 16:35
758

Транспортний цех Рівненської АЕС відзначив ювілейну 45-ту річницю з дня заснування. Напередодні ювілейної дати та Дня автомобіліста і дорожника у транспортному цеху РАЕС відбувся конкурс професійної майстерності серед водіїв підприємства без вікового обмеження. 

У цьогорічних професійних змаганнях 25 жовтня взяли участь сім представників професії. Про це повідомляють у пресслужбі Рівненської АЕС. 

Під час теоретичного етапу конкурсу водії демонстрували власні знання з правил дорожнього руху. Під час практики показали професійні навички водіння, виконуючи заїзд на стоянку, тунельний поворот, складний розворот, заїзд на колію, «змійку», естакаду, паркування в обмеженому просторі та зупинку передніми колесами на «стоп лінії». При оцінюванні журі враховувало досконалість виконання фігур, дотримання встановленої швидкості, правил дорожнього руху й вимог охорони праці.

У підсумку володарем першого місця названо Олександра Богдана, другу сходинку п'єдесталу посів Андрій Мордас та третім став Сергій Шолубка. Кращі з кращих отримали переможні медалі, дипломи та подарунки від цехового профспілкового комітету.

Переможець працює водієм автобуса, загалом має 10 років стажу роботи на підприємстві та майже 20 років загального водійського стажу. Олександр Богдан є незмінним учасником цехового конкурсу профмайстерності впродовж останніх п'яти років і вже не вперше посідає у ньому призове місце. Як зазначає водій, щоразу він змагається за першість не заради самої перемоги, а для того, щоб загострювати власні знання, відточувати навички та демонструвати майстерність, викувану з багаторічним досвідом.

Варто додати, своєї участі у галузевому конкурсі профмайстерності серед молодих працівників «Енергоатому» очікують переможці цьогорічних станційних конкурсів. У професійних змаганнях серед водіїв компанії Рівненську АЕС представлятиме Владислав Верба. Цьогорічний конкурс мав відбутися на майданчику РАЕС, проте через карантинні обмеження захід перенесено на невизначений термін.

Як зауважив начальник ТрЦ РАЕС Сергій Таякін, цех є одним з найбільших на підприємстві, має на своєму балансі 445 одиниць транспортної техніки та становить майже півтисячі працівників, які за свій професіоналізм та активну громадянську позицію здобули авторитет й пошану серед колег.

Читайте також:  Зеленський домовився з американцями про ядерне паливо для Рівненської АЕС

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром