стрічка

Поліцейські закликають подбати про безпеку під час збирання грибів: тривають пошуки 44-річного жителя Зарічненського району

20 Жовтня 2020, 12:00
673

До поліції області впродовж трьох діб надійшло сім повідомлень про зникнення осіб, які пішли в ліс по гриби та додому не повернулися. 

Про це інформує  Відділ комунікації поліції Рівненської області. Так, 16 жовтня близько 20 години до поліції надійшло повідомлення, що 74-річна жителька села Кам’яна Гра пішла в ліс по гриби та заблукала. До пошуків одразу долучилися поліцейські, рятувальники та небайдужі громадяни. Спочатку, завдяки мобільному зв’язку, пошуківці могли керувати діями пенсіонерки, та потім телефон розрядився, відтак пошуки ускладнились. На щастя, зникла сама зуміла дістатися домівки.

Аналогічно 17 жовтня самотужки прийшов додому 69-річний житель Сарненського району, 87-річна жителька Володимирецького району та 78-річний рівнянин, а також 18 жовтня — 64-річний житель Гощанщини, який заблукав у лісі Костопільського району.

Також вдалося розшукати 59-річного дубенчанина, який 18 жовтня близько 19 години повідомив рідним, що заблукав у лісі поблизу села Придорожнє. На пошуки зниклого орієнтували особовий склад Дубенського відділу поліції, рятувальників, лісників та місцевих жителів. Орієнтовно через дві години чоловіка знайшли: він сидів біля лісового масиву. Дубенчанина із переохолодженням та ознаками інсульту під питанням госпіталізували до лікарні.

Досі тривають пошуки 44-річного жителя села Прикладники Зарічненського району, який 18 жовтня, близько 16 години пішов у ліс по гриби та додому не повернувся.

Поліцейські звертаються до громадян бути максимально уважними під час перебування у лісових масивах та особливо — у незнайомих місцях. Подбайте, передусім, про повне зарядження мобільного телефону та особистий захист у разі  виникнення непередбачуваних ситуацій. Поліцейські звертаються до громадян бути максимально уважними під час перебування у лісових масивах та особливо — у незнайомих місцях. Подбайте, передусім, про повне зарядження мобільного телефону та особистий захист у разі  виникнення непередбачуваних ситуацій. 

Читайте також:У містах, районах та ОТГ Рівненщини розпочали включати тепло

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39