стрічка

Нардеп від "Голосу" підтримав Мензула

19 Жовтня 2020, 11:04
3652

Вараш відвідав нардеп від політичної партії "Голос" Андрій Шараскін. Ціль його візиту, підтримати кандидата на голову Вараської громади від партії "ПРОпозиція" Олександра Мензула.

Нардепом Андрій Шараскін став зовсім нещодавно. Він прийшов на зміну Святославу Вакарчуку. ЦВК нещодавно підтвердила його повноваження.

У Вараші Андрій Шараскін спочатку завітав у військову частину національної гвардії, яка базується у місті. Це і не дивно. Адрій Шараскін є одним із відомих українських добровольців, кіборг за позивним "Богема".

Чи не найважливішим пунктом відвідин стала спільна нарада із активом Вараша, який підтримує на посаду голови громади Олександра Мензула.

- Я тут, тому, що коли бачу зло і нічого не роблю, то буду сам себе картати. Зараз у Вараші бореться проукраїнська позиція із тим, що нас веде у "русский мір". У місті маса від  господарських інсайтів кінчаючи ментальними вимірами. Це гріх мати такий бюджет і пиляти його, заганяти в мінуси, замість того, щоб жити з прибутків.  Зараз є шанс це змінити. Вараш повинен вирішити. Тому приїхав підтримати Олександра Мензула. Його знаю з 2017 року. Ті плани які він озвучує, абсолютні реальні. В нього їх ще більше і він дійсно хоче їх реалізувати. Олександр чітко розуміє цю персональну, чоловічу відповідальність перед громадою, - розповів Андрій "Богема" Шараскін.

Здивувала гостя відверта підтримка проукраїнських сил у Вараській громаді. Нагадаємо, що Олександра Мензула вже підтримала "Європейська солідарність", "Батьківщина". Під час зустрічі із громадським активом підтримав Олександра Мензула і Степан Жданюк - лідер "Української народної партії".

- Ви у Вараші творите історію. Це прецедент справжньої дії людей, які хочуть і будуть працювати. В Україні бачу таке вперше, щоб люди дійсно об'єдналися навколо одного кандидата і дійсно хотіли змін, - додав Андрій "Богема" Шараскін.

Під кінець зустрічі Андрій "Богема" Шараскін відкрито звернувся до проукраїнських сил та партій у Вараші.

- Якщо ви бачите , що робиться зло і нічого не робите, то стаєте співучасниками. Не залежно від політичної приналежності, закликаю висловити свою громадську позицію. Не потрібно, щоб вас пов'язували із чинними представниками влади. Ви особисто можете зробити правильний вибір. Їх насправді лише два, або проукраїнський або старе болото. Я розумію складність відмови від партійного бренду. Всі проукраїнські сили повинні завести максимально чесних людей у раду. Звертаюсь до ВО "Свобода" та партії "Голос" у Вараші. Позиція одна. Командами заходьте і підтримайте Олександра Мензула,- завершив Андрій "Богема" Шараскін.


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024