стрічка

«Батьківщина» підтримала Олександра Мензула

18 Жовтня 2020, 16:10
1658

У Вараській громаді все більше людей вирішують для себе із тим, за кого голосувати. Серед претендентів на мерське крісло остаточно визначилось лише два кандидати – діючий секретар Вараської міської ради Олександр Мензул та нинішній голова Сергій Анощенко. В останнього проблем більшає з кожним днем.

Про це розповідає Володимирець. City.  Олександр Мензул є офіційним висуванцем партії «ПРОпозиція». Минулого тижня його офіційно підтримала «Європейська солідарність», а кілька днів тому офіційну заяву оприлюднила партія «Батьківщина».

Сергій МАКАРУК, голова Вараської міської партійної організації ВО «Батьківщина»
Сергій МАКАРУК, голова Вараської міської партійної організації ВО «Батьківщина»

Шановні мешканці нашого міста, нашої громади. Ви всі втомилися від політичної реклами та запутались хто є хто. Попри це все треба усвідомлювати – кожен голос є важливим.

25 жовтня саме ми мусимо висловити свою позицію та підтримати того, кому готові довірити долю нашої громади на наступні 5 років.

25 жовтня ми обиратимемо нового міського голову. Він повинен об'єднувати та гуртувати навколо себе людей, які хочуть якісних змін на краще. Він повинен вміти домовлятися та вирішувати питання, а не створювати проблеми.

Таким міським головою повинен стати Олександр Мензул. ВО «Батьківщина» не виставляє свого кандидата на голову у Вараській громаді. Ми підтримуємо Олександра Мензула, – йдеться у зверненні.

Нагадаємо, що на голову Вараської громади ключові партії «Європейська солідарність», «Батьківщина», «Радикальна партія», «Сила людей» не висували своїх кандидатів на пост міського голови Вараша. Також тиждень тому, за попередньою інформацією, в знак підтримки Олександра Мензула, зняв свою кандидатуру висуванець Української народної партії Степан Жданюк. Утім, офіційної заяви від них поки нема, окрім посту у Фейсбук-профілі С. Жданюка. Не виключено, що вони знімуться в останній тиждень перед виборами.

Варашанам та всім жителям громади, які хочуть дійсно змінити владу у місті, потрібно об'єднатися та проголосувати. Ті, хто змін не прагнуть, можуть просто не прийти на вибори.

Читайте також: За минулу добу на Рівненщині – 236 хворих з COVID-19: у Вараші - 20, на Володимиреччині - 9

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром