стрічка

Помер перший генеральний директор Рівненської АЕС

15 Жовтня 2020, 17:09
2362

Сьогодні на 91 році життя несподівано зупинилося серце Коровкіна Володимира Олександровича, першого генерального директора Рівненської АЕС.

Володимир Олександрович Коровкін – заслужений енергетик України, член Академії інженерних наук, член Правління - голова ветеранської секції громадської організації «Українське ядерне товариство», авторитетний експерт ВАО АЕС. Про це інформують на сторінці РАЕС у фейсбуці. 

Життя Володимира Олександровича було нерозривно пов’язане з атомною енергетикою України з далекого 1973 року і до сьогодні. Його трудова діяльність - яскравий приклад справжньої вірності обраній справі – процвітанню атомної енергетики та розвитку Рівненської АЕС. Колектив атомників та містяни міста-супутника знали Володимира Олександровича як людину відповідальну, серйозну та виважену, людину, яка очолювала найбільше енергогенеруюче підприємство Рівненської області 30 років, що є безумовним рекордом для української атомної енергетики.

Колектив Рівненської АЕС глибоко сумує та розділяє біль втрати та висловлює щирі співчуття рідним і близьким. Світла пам’ять про нього назавжди залишиться у наших серцях та в історії підприємства і галузі.

Читайте також: На Рівненській АЕС модернізовують обладнання для поводження з ядерним паливом

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39