стрічка

У Вараші відбулися військово-спортивні змагання

12 Жовтня 2020, 17:15
578

На території Вараського ліцею №4 відбулися військово-спортивні змагання «Ну-мо, хлопці – козаки!» до Дня Захисника України та Дня Українського козацтва.

Про це інформує Вараська міська рада. У змаганнях взяли участь команди з навчальних закладів міста (Вараські ліцеї №1, 2, 3, 4, 5 та гімназія). Відбулося шикування та урочисте відкриття змагань, а після звучання Державного Гімну України із привітальним словом виступив заступник міського голови Анатолій Кречик, який побажав юним учасникам успіхів, наснаги, оптимізму, гарних результатів та з честю пройти всі випробування.

Учні пройшли ряд складних випробувань, в яких проявили знання, силу, спритність і кмітливість, а саме: представлення команди, естафета, підняття гирі, спорядження магазину автомата, підтягування на перекладині, армреслінг та перетягування линви.

Проведений захід мав за мету вдосконалити рівень національно-патріотичного виховання молоді, соціальної активності, вдосконалення громадської свідомості, фізичного розвитку та здорового способу життя, виховання морально-психологічних і духовних якостей майбутніх воїнів, популяризацію військової служби серед учнівської молоді, а також закріплення дружніх взаємовідносин між учнівськими колективами загальноосвітніх закладів міста.



Читайте також: У Володимирці унаслідок зіткнення мотоцикла та позашляховика травмувалися двоє осіб

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром