стрічка

У Вараші в дитячому садочку спалахнула пожежа

09 Жовтня 2020, 17:10
1891 Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини

Сьогодні до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення від завідуючої господарством ДНЗ № 10 міста Вараш про те, що в дошкільному навчальному закладі сталася пожежа.

На місце події було направлено чергові відділення рятувальників 12-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Вараш. Про це інформує ГУ ДСНС у Рівненській області

Прибувши на місце виклику вогнеборці встановили, що на першому поверсі в пральній сталося загоряння сушильної машини. Рятувальники спільно з адміністрацією закладу провели евакуацію дітей на свіже повітря. Через сильне задимлення бійцям ДСНС довелося працювати в апаратах захисту органів дихання та зору. Бригадою енергетиків було проведено знеструмлення закладу. На ліквідацію відразу було подано вогнегасні речовини. О 13:15 пожежу було локалізовано, а о 13:25 повністю ліквідовано.

Внаслідок пожежі вогнем знищено сушильну машину та закопчено стіни. Сам дошкільний навчальний заклад вдалося врятувати від знищення вогнем. Жертв та постраждалих немає. До ліквідації було залучено дві автоцистерни та сім вогнеборців. Причини пожежі та завдані нею збитки встановлюють фахівці.

Читайте також: У Вараші комісія з перевірки виконання протиепідемічних заходів продовжує свою роботу

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024