стрічка

Як отримати грошову компенсацію вартості одноразової допомоги «пакунок малюка»

01 Жовтня 2020, 17:21
1109

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України з 1 вересня 2020 року замість натуральної одноразової допомоги «пакунок малюка» надається грошова компенсація в сумі 5000 грн.

Про це інформує Володимирецька районна державна адміністрація.  Для того щоб отримати грошової компенсації, батьки новонародженої дитини звертаються до управління соціального захисту населення Володимирецької райдержадміністрації із заявою та пакетом документів (копія ідентифікаційного номера, паспорта, свідоцтво про народження дитини, довідка з родопомічного закладу, реквізити спеціального рахунку для виплат «пакунок малюка», відкритого в АТ КБ «ПРИВАТБАНК»).

АТ КБ «ПРИВАТБАНК» відкриває поточний рахунок Отримувачу грошової компенсації із спеціальним режимом використання та отримання картки для виплат «пакунок малюка».

Після зарахування коштів на карту для виплат «пакунок малюка» Отримувачі зможуть придбати дитячі товари або товари для породіллі у закладах торгівлі, інтернет-магазинах, які приєднались до реалізації пілотного проекту з монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка».

На сьогоднішній день такі заклади торгівлі є у місті Вараш, місті Сарни, місті Рівне.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром