стрічка

Рівненщина в ТОП-5 найкращих областей України

23 Вересня 2020, 18:48
Рівненщина 661 Джерело: Інтернет
Рівненщина

За результатами січня-червня 2020 року Рівненщина зайняла 4 місце серед 25 регіонів України. Торік за аналогічний період область посіла 11 сходинку.

Рейтингова оцінка оприлюднена на сайті Міністерства розвитку громад та територій.

Наш регіон поступився лише місту Києву, Київській та Дніпропетровській областям. Загалом рейтинг розроблений за результатами моніторингу 26-ти показників, що характеризують стан та динаміку соціально-економічного розвитку регіонів.

В порівнянні з минулим роком ми піднялися на сім сходинок. Це свідчить про те, що Рівненщина впевнено та стабільно розвивається. Такого результату вдалося досягти завдяки спільній роботі управлінців, підприємців та усіх жителів області. У нас єдине завдання – зробити нашу область комфортною для людей та ведення бізнесу. Ми і далі будемо перетворювати Рівненщину на територію рівних можливостей. Зазначив голова ОДА Віталій Коваль.

Найкращих результатів область досягла за такими показниками, як:

  • відновлювальна енергетика та енергоефективність;
  • ефективність ринку праці;
  • фінансова самодостатність;
  • розвиток інфраструктури тощо.

Моніторинг соціально-економічного розвитку регіонів проводиться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 №856 «Про затвердження порядку і методики проведення моніторингу та оцінки результативності».

Читайте також: На РАЕС спростували поширену дезінформацію про вибух

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50