стрічка

Суд закрив справу щодо кафе у Вараші, яке впіймали на порушенні карантину

20 Вересня 2020, 17:42
2171

У Кузнецовському міському суді Рівненської області розглядали адміністративну справу щодо кафе у Вараші, під час роботи якого зафіксували порушення карантину. 

Згідно з протоколом, порушення зафіксували 21 серпня близько 23:10 під час функціонування кафе-бару «Сосновий бір», що по вулиці Лісова, 7. Про це йдеться у Єдиному реєстрі судових рішень. 

Поліцейські виявили порушення дотримання умов карантинних заходів, а саме, відвідувачі закладу знаходились без засобів індивідуального захисту та не дотримувались дистанції, що спричинило скупчення людей. Таким чином власниця порушила дотримання карантинних заходів, що передбачено нормами постанови КМУ № 641 від 22 липня 2020 року.

В судовому засіданні вину у вчиненні правопорушення не визнала та просила закрити провадження у справі у зв`язку з відсутністю в її діях складу адміністративного правопорушення. На тому ж наполягав її захисник. 

У протоколі поліції про адміністративне правопорушення серії від 21 серпня відносно власниці кафе зазначено, що вона порушила норми постанови КМУ № 641 від 22 липня 2020 року, однак протокол не містить посилань на конкретний пункт постанови, який порушено. 

Враховуючи це, суд прийшов до висновку, що в діях кафе «Сосновий бір» відсутній склад адміністративного правопорушення. Таким чином, провадження в справі про адміністративне правопорушення підлягає закриттю.

Читайте також: У Вараші продовжує свою роботу комісія з перевірки виконання протиепідемічних заходів

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром