стрічка

У Володимирці відзначили День фізкультурника

19 Вересня 2020, 16:07
Спортивні змагання 1435 Джерело: Володимирець.City
Спортивні змагання

У Володимирці відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Участь у заходах взяли працівники культури і спорту, активісти спортивних змагань, громадські діячі та всі бажаючі.

Програма включала в себе змагання з дартсу та футбольного боулінгу. Про це інформує Володимирець.City.

Цікавинкою став сюрприз працівників галузі культури працівникам галузі спорту: їм подарували іменні футболки з фотографією майбутнього власника презенту.

Змагання відбулись в душевній і дружній атмосфері. Переможців та учасників/призерів спортивних змагань і конкурсів нагородили грамотами і цінними подарунками. Їх отримали Сергій Бадига, Роман Сад, Михайло Бульботка, Леонід Хомич, Сергій Вінник, Роман Босик, Адам Безушко, Юрій Назаришин, Дарина Бульботка, Тетяна Сергійчук, Ігор Губеня, Андрій Клімцов, Володимир Муравинець, Василь Черевач, Леонід Павлюк, Олег Кладько.

Олександр Гребень і Анатолій Бриж отримали відзнаки від Рівненської обласної ради і Рівненської ОДА за особистий внесок в розвиток фізичної культури і спорту.

Також грамоту вручили лідеру Партії розвитку громад Сергію Аврамишину за постійну фінансову підтримку спорту в районі.

З Сергієм Аврамишиним ми знайомі не перший рік. За його підтримки ми реалізовували різні проекти, орієнтовані на спортивний розвиток. Я радий, що відповідальні мешканці нашої громади не стають осторонь такого важливо питання, як дитяче дозвілля, а переймаються майбутнім наших дітей. Розповів директор Володимирецького КДЮСШ Олександр Гребень.

Після цього учасники змагалися у Вараші за звання чемпіона району з боулінгу. Отож, серед чоловіків перше місце виборов Юрій Римарчук, а серед жінок призером стала Любов Мозуль.

Читайте також: Вараш й досі залишається у "помаранчевій" зоні

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39