стрічка

У Вараші відбулося позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

18 Вересня 2020, 13:00
781

17 вересня 2020 року відбулося позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, на якому розглянули питання про доцільність влаштування малолітньої дитини, на цілодобове перебування до комунального закладу «Клеванська спеціальна школа №1 І-ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради за заявою матері на 2020-2021 навчальний рік. Про це інформує Служба у справах дітей виконавчого комітету Вараської міської ради.

На засідання була запрошена Шаблевська Наталія Миколаївна, а також директор комунальної установи «Вараський інклюзивно-ресурсний центр» Вараської міської ради Рівненської області, Шелкович Наталію Феодосіївну, начальник відділу соціальної роботи Вараського міського центру соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді. 

В результаті обговорення даного питання комісія прийняла рішення з метою забезпечення найкращих інтересів малолітньої дитини, яку взято на облік дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах, та має особливі освітні потреби, потребує  соціального захисту з боку держави.

Читайте також: На Рівненщині зареєстрували 20 нових випадків захворювання на COVID-19

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024