стрічка

Вараш відвідав один із найрейнтиговіших мерів в Україні Борис Філатов

17 Вересня 2020, 17:48
Борис Філатов у Вараші 1661 Джерело: «ЧаРівне»
Борис Філатов у Вараші

16 вересня Вараш відвідав співзасновник політичної партії "ПРОпозиція", чи не найрейтинговіший мер України Борис Філатов.

Біля стін міської ради він зустрівся із активними громадянами міста, сільськими головами, очільниками ОСББ, громадським активом, місцевими депутатами. Прл це інформує "ЧаРівне".

Борис Філатов у Вараші
Борис Філатов у Вараші

Спілкувалися присутні про сучасні проблеми Вараської громади. Під відкритим небом обговорили питання медицини, місцевий бюджет та податки. Окремим пунктом, який зацікавив багатьох, став розподіл повноважень між державною та місцевою владою. Борис Філатов зазначив, що центральне керівництво в Києві за останній рік взагалі не спілкувалося із управлінцями на місцях. Окрім цього нинішні чиновники лізуть "у кишені" звичайних жителів. Цього дозволяти не можна.

Борис Філатов у Вараші
Борис Філатов у Вараші

Після зустрічі Борис Філатов вирушив на Рівне, аби там вже зустрітися із командою партії "ПРОпозиція" та представити майбутніх кандидатів в депутати на місцях. За кілька днів заплановано з'їзд політсили. Тоді і стануть відомі імена людей, які балотуватимуться від "ПРОпозиції" в депутати та на голів громад.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024