стрічка

Мисткиня Ніна Масюк презентує у Вараші свої роботи

09 Вересня 2020, 14:50
Ніна Масюк 1654 Джерело: Вараська міська рада
Ніна Масюк

З 21 серпня до 30 вересня у мистецькій залі центру дозвілля відділу культури та туризму виконавчого комітету Вараської міської ради проходить виставка творчих робіт талановитої місцевої майстрині Ніни Масюк.

Ніна Михайлівна - художник, педагог, дизайнер. У вільний час мисткиня творить у техніці батік, олійного живопису та акварелі. Про це пише Вараська міська рада. 

Виставки місцевих майстрів досить часто проводять у мистецькій залі нашого міста, що сприяє культурному розвитку населення та дає можливість відпочити від повсякденних справ. Вхід безкоштовний, тож всі охочі мають чудову нагоду завітати на виставку та насолодитися витворами мистецтва нашої землячки.

Також надзвичайно корисні такі заходи будуть для малечі. Адже діти, які ближче знайомляться з мистецтвом, мають додаткову можливість розвинути творче мислення та новий погляд на речі.

Робота «Яблука на снігу»
Робота «Яблука на снігу»

На виставці представлені роботи, які здобували перемоги на міжнародних мистецьких конкурсах. Приміром, картина «Весна над річкою» була презентована на світовому фестивалі акварелі в Італії. А пейзаж «Літній берег» приніс Ніні Масюк перемогу на виставці у Будапешті.

Мистецтво заворожує, і за кожною картиною може ховатися щось більш глибинне, ніж просто кольори на полотні. Тому запрошуємо вас зануритися у світ барв та мистецтв, завітавши до мистецької зали центру дозвілля.

Виставка працює щодня з 12 до 18 години (окрім вихідних), за адресою: м-н. Будівельників 2а («Лісова пісня»), Мистецька зала.

Читайте також: Рятувальники просять громадян подбати про безпеку своїх дітей

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром