стрічка

Розшукали безвісти зниклого на чотири місяці жителя Вараша

08 Вересня 2020, 14:27
462

Працівники Вараського відділу поліції з червня цього року розшукували 22-річного місцевого мешканця, про місцезнаходження якого родичі не знали тривалий час. Про це інформує Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Іще 16 травня чоловік перебував у рідних у селі Рудка-Червинська Кам’яно-Каширського району Волинської області та з того часу зв’язок із ним втратився.

За фактом зникнення особи поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали розшукові заходи. Зокрема, до пошуків долучили громадськість та засоби масової інформації.

Четвертого вересня до Вараського відділу поліції зателефонував представник одного із реабілітаційних центрів Рівненщини та повідомив, що розшукуваний перебуває у них.

Як пояснив чоловік правоохоронцям, кілька місяців працював на сезонних роботах у Одесі, а потім проживав у реабілітаційному центрі, що діє при одній із релігійних громад. Із родичами зв'язок не підтримував, оскільки не має наміру із ними проживати чи спілкуватися. Про те, що перебуває у розшуку, до зустрічі із поліцейськими йому було невідомо.

Читайте також  Вараські рятувальники відкрили двері квартири жінки, яка була заблокована у ванні

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39