стрічка

В чому істинна проблема комунальних електромереж Володимирця?

15 Серпня 2020, 11:37
440

Конфлікт між ПрАТ «Рівнеобленерго» та Володимирецькою селрадою за встановлення лічильників обліку на межі комунальних мереж продовжується. У вівторок, 11 серпня, в кабінеті Олександра Осмоловича гостями стали телевізійники та місцеві «ремівці». Про деталі зустічі  розповідає Володимирець. City

Більше року на слуху володимирчан з’ясування стосунків між оператором системи розподілу електроенергії для володимирчан ПрАТ «Рівнеобленерго» та Володимирецькою селищною радою. Здебільшого всі «бойові сутички» доводиться брати на себе селищному голові Олександру Осмоловичу, хоча він не є власником електромереж у селищі та не вповноважений приймати одноосібні рішення щодо управління ними.

Кількаразово виконком розглядав питання встановлення лічильників обліку спожитої електроенергії, порушене постачальником. 

Складні взаємовідносини виникли на ґрунті недосконалості законодавства, яке регулює ці відносини. Бо ніби то у зрозумілій формулі невідомих більше, ніж мало бути.

Нині з боку «Рівнеобленерго» офіційно звучить попередження про відключення майже вісімсот споживачів від електропостачання через цей конфлікт інтересів.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром