стрічка

Житель Володимиреччини намагався дати хабар поліцейському

14 Серпня 2020, 13:40
Вараш 1684 Джерело: Національна поліція
Вараш

За такий вчинок чоловіку загрожує кримінальна відповідальність. 

Вчора ввечері під час несення служби екіпажу сектору реагування патрульної поліції Вараського відділу надійшло повідомлення про перебування водія «Volkswagen T4» за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Інформує відділ комунікації поліції Рівненської області

У поле зору поліцейських транспортний засіб потрапив у мікрорайоні Перемоги  Вараша. У 34-річного водія були явні ознаки алкогольного сп’яніння, що і підтвердили результати освідування на алкотестері — 1,29 проміле.

Хабар патрульним
Хабар патрульним

Під час складання адміністративного протоколу про адміністративні правопорушення правопорушник запропонував п’ять тисяч гривень неправомірної вигоди за уникнення від відповідальності. Для документування протиправних дій жителя Володимирця на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

За фактом пропозиції неправомірної вигоди службовій особі розпочато досудове розслідування. Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від 17 до 68 тисяч гривень або обмеження чи позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром