стрічка

У 27-річної мешканки Вараша поліцейські найшли наркотики

05 Серпня 2020, 16:31
1279

Поліцейські викрили жительку Вараша на зберіганні наркотичних засобів.

Під час патрулювання у мікрорайоні Перемоги в поле зору працівників сектору реагування патрульної поліції у дворі багатоповерхівок потрапила жінка, яка, побачивши правоохоронців, помітно занервувала. Про це повідомляють у Вараському відділі поліції.

Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили у сумці 27-річної місцевої мешканки блістери, частково заповнені наркотичними засобами — таблетками «бупренорфіну» в загальній кількості десять штук та таблетку «метадону».

Жінка пояснила поліцейським, що є споживачем наркотичних засобів, і придбала їх та зберігала для власного споживання. 

За фактом незаконного придбання та зберігання наркотичних засобів розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. 

Вилучені засоби поліцейські направили до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення експертизи, за результатами якої приймуть відповідне процесуальне рішення.

Зокрема у ході досудового розслідування встановлюватимуть походження таблеток, які призначають у якості замісної терапії наркозалежним. Максимальне покарання передбачене санкцією статті — обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024